schelpen linkerbovenhoek Tussen de La Manga strip en La Manga Club ligt aan de Middellandse zee het uitgestrekte natuurpark van Calblanque met zijn uitgestrekte rustige stranden.

Ontdek het beste dat Spanje te bieden heeft

De provincie Murcia is Spanje’s laatste Mediterrane schat, amper beïnvloedt door toerisme, waardoor stranden, cultuur en natuur hun authentieke schoonheid behouden hebben. Geniet van 253 km maagdelijke kustlijn, spectaculaire bergen, prachtige boomgaarden, sensationele natuurparken en onontdekte onderwaterreservaten. Jarenlang hielden de Spanjaarden deze streek geheim voor de rest van Europa.

Een belangrijk verschil tussen Murcia en de andere zuidelijke Costa’s (zoals de Costa Blanca en Costa del Sol) is dat er praktisch nergens hoogbouw is toegestaan. Er is in de hele provincie een veel lagere bebouwingsgraad dan aan de andere Costa’s.

De regio (1,3 miljoen inwoners) biedt behalve het meest ideale klimaat van Europa, een uitstekende infrastructuur met 2 internationale luchthavens en een intercontinentaal vliegveld in aanbouw op minder dan 2,5 uur vliegen van de Nederlandse luchthavens. In de kosmopolitische hoofdstad Murcia, is een aansluiting op de hogesnelheidstrein naar Madrid, Barcelona en Parijs in aanbouw. Verder is het wegennet in de provincie uitstekend verzorgd.


Rendered in 0.0408 seconds.