La Manga Golf Resort

La Manga Golf Resort

3 x beste Golf Resort van Europa
In het achterland van Mar de Cristal ligt het beroemde La Manga Club. Deze Resort & Spa is omringd door 3 18-holes golfbanen en is 3x uitgeroepen tot beste golfresort van Europa. Op het resort met maar liefst een oppervlakte van 550 hectare zijn o.a. een luxe spa, 28 tennisbanen, zwembaden, vele verleidelijke restaurants en diverse andere sport- en vrijetijdsvoorzieningen voor jong en oud.

Dankzij het uitstekende klimaat (het hele jaar door) en de indrukwekkende natuurlijke omgeving is La Manga Club de perfecte bestemming voor alle soorten buitenactiviteiten; watersporten, duiken, wandelen, mountainbiken, paardrijden en meer. De club staat erom bekend professionele en amateur-sporters uit heel Europa te lokken, inclusief voetballers, rugby- en cricketspelers, golfers en tennissers.

La Manga Club is een populair trainingskamp van Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente, Bayern Munchen, HSV, Borussia Dortmund, VFB Stuttgart, Chelsea FC, Tottenham Hotspur, Liverpool FC, Newcastle United. Tennisliefhebbers van ieder niveau zullen de buitenbanen van La Manga als de beste ervaren.


Rendered in 0.0635 seconds.