vlag linkerbovenhoek

Nieuws

La Zenia Boulevard Shopping Center

Net voor Torrevieja bij Orihuela Costa is sinds september 2012 het uitgebreide winkel- en uitgaanscentrum La Zenia geopend. Het volgens de bouwpromotor grootste winkelcentrum van Spanje biedt buiten 150 winkels als Primark, Alcampo, H&M, Decathlon, C&A, Zara etc. ook vele restaurants, bioscopen, een casino, een fitnessclub en bowlingcentrum.

Nieuwe terminal Alicanta Airport

Dit voorjaar is de nieuwe terminal van Alicante Airport in gebruik genomen. De capaciteit van de luchthaven is hierdoor flink toegenomen en kan per jaar 20 miljoen passagiers per jaar verwerken. Ook het winkel- en restaurantaanbod is flink uitgebreid, dus wachten voor uw vlucht vertrekt is geen zware opgave meer. De bijbehorende nieuwe parkeergarage met apart deel voor de autoverhuurbedrijven is zeer overzichtelijk.

Nu ook draadloos internetten in de woning!

Naast alle luxe in de woning is er nu ook draadloos internet (Wifi) aanwezig waarmee u gratis onbeperkt toegang heeft tot breedband internet met iphone, ipad of laptop! Er is een kluis aanwezig, groot genoeg voor een flinke laptop.

Paramount komt naar Murcia

Belangstelling voor de regio uit heel Europa zijn een feit nu Paramount Pictures, Murcia heeft uitgekozen voor de bouw van haar eerste Europese Themeparc. Paramount geeft aan een “park te gaan bouwen zoals nooit eerder vertoond in Europa” en wordt daarmee de belangrijkste concurrent van Eurodisney. Paramount koos deze regio vanwege haar klimaat, uitstekende infrastructuur en strategische locatie.

nieuwe luchthaven Corvera

Ruim 500 mensen werken in drie ploegen 24 uur per dag om de nieuwe Spaanse luchthaven Corvera in 2011 te kunnen openen. Corvera Airport is strategisch gelegen bij Murcia stad, op circa 25 minuten rijden van de Mar Menor.

Spanje blijft populairste bestemming

De populaire website www.skyscanner.net verklaarde deze maand dat op hun internetsite het meest gezocht wordt naar vliegtickets voor Spaanse luchthavens. Spanje, met zijn milde, zonnige klimaat, relaxte sfeer en lange zandstranden, blijft onverminderd populair. Uit cijfers van het ministerie bleek dat in juli en augustus 2010 het toerisme steeg met 4.7%, vergeleken met dezelfde periode in 2009.


Rendered in 0.0831 seconds.