schelpen-linkerbovenhoek-x Het terras van Arena Cafe aan de boulevard van Mar de Cristal aan de Mar Menor <br />

(10 minuten lopen vanaf onze woning).

Stranddorp Mar de Cristal

De woning is gelegen in Mar de Cristal. Op het prachtige zandstrand van Mar de Cristal (slechts 5 minuten lopen vanaf de woning), uitgeroepen door de Europese unie als “Blue Flag beach”, behorende tot de beste stranden van Europa, is het hele jaar door goed vertoeven. Wandel over de mooie boulevard, rust even uit in de gezellige barretjes en geniet van heerlijke Spaanse gerechten in een van de restaurants. Op een steenworp afstand van onze bungalow, huur je een tennisbaan, neem je een zeilles of huur je een waterfiets of kano.

Grenzend aan gebied van Mar de Cristal ligt het natuurreservaat Calblanque, met spectaculaire ongerepte bergen, maagdelijke zandstranden, adembenemende vergezichten en een prachtige flora en fauna. Hier kun je uren wandelen, vogels en dolfijnen spotten, mountainbiken, bergbeklimmen, (kite)surfen, of enkele van de intieme baaitjes ontdekken waar je het rijk voor je alleen hebt. Ontdek de mooiste strandjes via een van de kleine wandel en fietspaadjes. Op enkele minuten van het dorp ligt een van Europa’s mooiste en grootste golfbanen, evenals een zeer mooie Spa en wellness centrum met zwembaden, sauna’s, bruis- en stoombaden en een fitnesscentrum met fantastische panoramische zeezichten.

Welkom in Mar de Cristal! Op de voorgrond La Manga Golf Resort, in de verte de La manga Strip <br />en daar tussenin Mar de Cristal en de binnenzee Mar Menor. Onze stoere Spaanse postbode komt de postbus legen aan de overkant van de woning. Even een slokje water, want het is warm! De draaimolen aan de boulevard van Mar de Christal.

Rendered in 0.0919 seconds.