De eigen tuin achter de woning met schaduwrijke veranda en trap naar het dakterras.

Genieten van luxe in een typisch Spaanse sfeer

De kwalitatief zeer goede woning is voorzien van allerlei luxe. Buiten de airconditionings in alle kamers (die ook kunnen verwarmen), gratis WiFi, een Nespresso apparaat, de wasmachine, afwasmachine, oven, magnetron, radio CD-speler en de sateliet-TV met o.a. alle belangrijke Nederlandse zenders, etc. beschikt de woning over een geavanceerd filtersysteem dat leidingwater drinkbaar maakt (dat scheelt veel gesjouw met zware flessen drinkwater vanuit de supermarkt!).

Aan de achterzijde van de woning is een tuin met terras met veranda, met directe toegang tot de tropische tuin met zwembad. Vaste trap naar het dakterras met pergola vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Alle ruimtes in de woning liggen op de begane grond. Aan de voorzijde beschikt de woning over een eigen afsluitbare parkeerplek.

De bungalow maakt deel uit van een complex bestaande uit ± 50 woningen onderverdeeld in appartementen, penthouses, bungalows en duplexwoningen. Onze woning ligt in het rustige deel waar men relatief veel privacy heeft.


Rendered in 0.1529 seconds.